Kotimaisesta verkkokaupasta kauniit sisustustuotteet elämäsi tiloihin!

Mitä huomioida julisteen kehysvalinnoissa?

Kehystetty juliste on sisustuselementti. Corten’s Design haluaa tarjota kodin sisustajille helppoutta julisteiden kehystykseen tarjoamalla valmiiksi kehystettyjä julisteita

Kehykset sisustavat julisteen kotiisi

Koti on paikka, missä vietämme paljon aikaa. Kodin värit, tyylit ja muodot ovat makukysymyksiä ja niiden trendit elävät vuosittain. Sisustustrendit tuovat joka vuosi uusia värejä ja malleja taulujen kehyksiin sekä erilaisiin ripustusratkaisuihin.

Miten kehystää juliste omaan sisustukseen sopivaksi?

Paspartuuri, tuttavallisemmin paspa, on kehyksen sisään laitettava paksuhko aukkopahvi. Paspa tuo kehystettävän julisteen hyvin esille, antaen julisteelle tilaa ”hengittää”. Paspa kasvattaa taulun kokoa noin 10 cm, mutta tuo samalla monikäyttöisyyttä taululla sisustamiseen. Paspoja voi ostaa erikseen ja niitä on saatavilla useassa värissä.

Kehyksissä kannattaa kiinnittää huomiota laatuun ja ripustusmekanismiin. Lasi julisteen päällä tuo hivenen lisää painoa tauluun, mutta esimerkiksi mattapintaisena lasi ei heijasta ja tuo erityisesti alkuperäisteokset tyylikkäästi esille. Puinen kehys on jämäkkä ja kestävä. Muoviset kehykset ovat olemukseltaan heiveröisempiä, mutta kevyitä. Kehyksen ripustusmekanismin on syytä olla kestävä, jotta taulun saa helposti ja varmasti ripustettua seinälle.

Seinälle laitettavaa taulua siirrellään suhteellisen harvoin, joten kehyksien valinnassa suurin tekijä on ulkonäkö. Kehyksien väreillä ja muodoilla saat loihdittua sisustukseen ilmettä.

Kehystetty juliste on edullinen sisustuselementti ja julisteen vaihtaminen uuteen on tilan päivittämistä vuodenaikojen sekä käyttötarkoituksen mukaan.

Corten’s Design tarjoaa kodin sisustajille helppoutta valmiiksi kehystetyillä julisteilla.

Kehysvärivalikoima sisältää kolme perusväriä; musta, valkoinen ja tammi. Puiset kehykset voit valita paspalla tai ilman. Taulun lasi on kiiltäväpintainen.

Kysy tarjous kehystetystä julisteesta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Seuraa Corten's Designia somessa:

Instagram, Facebook, LinkedIn

Tilaa valmiiksi kehystetyt julisteet kotimaisesta verkkokaupasta cortensdesign.com

Haluatko tilata julisteen valmiiksi kehystettynä?

041 313 0832 / info@cortensdesign.com

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös tämän lomakkeen kautta.