Kotimaisesta verkkokaupasta kauniit sisustustuotteet elämäsi tiloihin!

Miten kehystää juliste omaan sisustukseen sopivaksi?


Kuvaus

Koti on paikka, missä vietämme paljon aikaa. Kodin värit, tyylit ja muodot ovat makukysymyksiä ja niiden trendit elävät vuosittain. Sisustustrendit tuovat vuosittain uudet värit ja mallit myös kehyksiin ja erilaisiin ripustusratkaisuihin.


Miten kehystää juliste omaan sisustukseen sopivaksi?

Paspartuuri, tuttavallisemmin paspa. Tämä kehyksen sisään laitettava aukkopahvi tuo kehystettävän julisteen hyvin esille, antaen julisteelle tilaa ”hengittää”. Paspa kasvattaa taulun kokoa noin 10 cm, mutta tuo samalla monikäyttöisyyttä taululla sisustamiseen.


Kehyksien värivalikoima on laaja. Kehyksissä kannattaa kiinnittää huomiota laatuun ja ripustusmekanismiin. Lasi julisteen päällä tuo toki hivenen lisää painoa tauluun, mutta esimerkiksi mattapintaisena ei heijasta ja tuo erityisesti alkuperäisteokset tyylikkäästi esille. Puinen kehys on jämäkkä ja kestävä. Muoviset kehykset ovat olemukseltaan heiveröisempiä, mutta kevyitä. Kehyksen ripustusmekanismin on syytä olla sellainen, että sen saa helposti ja varmasti ripustettua seinälle.


Seinälle laitettavaa taulua siirrellään suhteellisen harvoin, joten kehyksien valinnassa varmasti suurin tekijä on ulkonäkö. Kehyksien väreillä ja muodoilla saat loihdittua sisustukseen ilmettä. Kehystetty juliste on edullinen sisustuselementti ja julisteen vaihtaminen uuteen on tilan päivittämistä vuodenaikojen sekä käyttötarkoituksen mukaan.